Κλάους Σβαμπ: «Το καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης είναι το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας – Είναι αποτελεσματικό»!

Ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» αποκάλυψε το «όραμά» του για... όλους μας

Κλάους Σβαμπ: «Το καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης είναι το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας – Είναι αποτελεσματικό»!

Ο Κλάους Σβαμπ, ο Πρόεδρος και ιδρυτής του γνωστού World Economic Forum και δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του ολοκληρωτικού συστήματος με το οποίο οι διεθνιστικοί κύκλοι σχεδιάζουν να κυβερνηθεί ο κόσμος και οι κοινωνίες είπε πως το μοντέλο της Κίνας είναι πρότυπο για τις αναπτυσσόμενες χώρες!

Σημειώνεται ότι η Κίνα διακυβερνάται από ένα ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς (με κάποιες καπιταλιστικές προσμείξεις) το οποίο δεν ελέγχεται από πουθενά και σίγουρα δεν εκλέγεται.

Είναι προφανές ότι ο Κλάους Σβαμπ δεν είναι οπαδός της Δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης όπως επίσης θεωρεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα έπρεπε να ζουν με επιδόματα καθώς πιστεύει πως οι εργασίες τους δεν είναι απαραίτητες για την επιβίωση του πλανήτη.

Είναι ένα μοντέλο το οποίο έχουν υιοθετήσει οι μεγάλες οικονομικές ελίτ του πλανήτη καθώς θεωρούν πως υπάρχει πλεονάζον εργατικό δυναμικό το οποίο δεν χρειάζεται πια λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να τεθούν υπό έλεγχο και να έχουν μόλις τα απαραίτητα για να επιβιώνουν.

Μάλιστα ο Κλάους Σβαμπ λέει χαρακτηριστικά «ας αποφασίσει η κάθε χώρα ποιο σύστημα διακυβέρνησης θέλει να προσαρμόσει στο εσωτερικό της»!

Στα λόγια στη Δύση καταδίκαζαν τον Κομμουνισμό και την Σοβιετική Ένωση αλλά φαίνεται πως κάποιοι επιθυμούν επαναφορά των πρακτικών τους.

Κυρίως του απόλυτου ελέγχου και της παρακολούθησης.

Να πούμε εδώ πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οπαδός του Κλάους Σβαμπ και της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» όπως και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, είναι λάτρης του συνεργάτη του Κ.Σβαμπ, του Γιούβαλ Χαράρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.