ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολομβία: 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο (βίντεο)

Οι ανθρακωρύχοι παγιδεύτηκαν περίπου 900 μέτρα κάτω από τη γη

Κολομβία: 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο (βίντεο)

Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό δέκα εργατών που έχουν παγιδευτεί σε ανθρακωρυχείο στην κεντρική Κολομβία μετά από έκρηξη που σκότωσε 11 άτομα.

Η έκρηξη σημειώθηκε από συσσωρευμένα αέρια στο ορυχείο μετά από σπίθα από εργαλείο ενός εργάτη, δήλωσε ο κυβερνήτης της Σουντιναμάρκα, Νικολά Γκαρσία.

Ο πρόεδρος Γκουστάβο Πέτρο το χαρακτήρισε «μια ατυχή τραγωδία», σε μήνυμα στο Twitter.

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια με την περιφερειακή κυβέρνηση της Σουντιναμάρκα για να βγάλουμε ζωντανούς τους παγιδευμένους ανθρώπους», είπε ο Πέτρο.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε ορυχείο που συνδέεται υπόγεια με άλλα πέντε.

Οι ανθρακωρύχοι παγιδεύτηκαν περίπου 900 μέτρα κάτω από τη γη, καθιστώντας δύσκολη την πρόσβαση για τους περισσότερους από 100 διασώστες που συμμετείχαν στην έρευνα, σύμφωνα με το france24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.