ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Κωλοτούμπα» από τον Αλβανό πρωθυπουργό Ε.Ράμα: «Αστειευόμουν με τη λέξη “λαθρεμπόριο” για τα εμβόλια»

Είχε πει πως έκανε «λαθρεμπόριο» εμβολίων για τον κορωνοϊό με τη συνεργασία του ΥΠΕΞ της Ιταλίας

«Κωλοτούμπα» από τον Αλβανό πρωθυπουργό Ε.Ράμα: «Αστειευόμουν με τη λέξη “λαθρεμπόριο” για τα εμβόλια»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, με νέα του δήλωση, επανήλθε στις χθεσινές του αποκαλύψεις ότι «με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, στην πρώτη φάση της πανδημίας κορωνοϊού, ο ίδιος έκανε λαθρεμπόριο εμβολίων, για να μπορέσει να σώσει ανθρώπινες ζωές στην χώρα του».

«Μένω άναυδος από το ότι μια δήλωσή μου, η οποία αφορούσε έναν συμβολικό αριθμό εμβολίων, που μας χάρισε η Ιταλία κατά την πιο σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, μπορεί να προσφέρει έμπνευση για να εκλάβει σοβαρά, κανείς, την λέξη λαθρεμπόριο, την οποία χρησιμοποίησα για να περιγράψω, αστειευόμενος, μια αδελφική συνεργασία. Συνεργασία που έσωσε ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο Ράμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να αποσαφηνίσω ότι τα όσα δημοσίευσε χθες ο Τύπος, από την παρέμβαση μου στο Μπέργκαμο, η οποία αφορούσε την αποστολή εμβολίων από την Ιταλία, αποτελεί ξεκάθαρα ένα “παράδοξο”, το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευθεί, σε καμία περίπτωση, απομονώνοντας μια λέξη που χρησιμοποίησα θέλοντας να αστειευτώ», πρόσθεσε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.