ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κονγκό: Τουλάχιστον 30 άνθρωποι πνίγηκαν και 167 αγνοούνται από τη βύθιση ενός πλοιαρίου

189 άνθρωποι διασώθηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται

Κονγκό: Τουλάχιστον 30 άνθρωποι πνίγηκαν και 167 αγνοούνται από τη βύθιση ενός πλοιαρίου

Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί και 167 οι αγνοούμενοι μετά τη βύθιση ενός πλοιαρίου στον ποταμό Κονγκό, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, όπως ανακοίνωσε ένας τοπικός αξιωματούχος, την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου.

Ο υπουργός Υγείας Ντιντιέ Μπούλα, είπε ότι 189 άνθρωποι διασώθηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής, ανασύρθηκαν 30 νεκροί και αγνοούνται 167 άνθρωποι».

Τα ναυάγια είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε λίμνες και ποτάμια του Κονγκό, καθώς τα πλοιάρια συχνά υπερφορτώνονται.

Η αφρικανική χώρα διαθέτει ελάχιστους ασφαλτοστρωμένους δρόμους και οι μετακινήσεις μέσω των ποταμών είναι πολύ συνηθισμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοιάριο που βυθίστηκε κοντά στην πόλη Μπαντάκα ήταν κατασκευασμένο από ντόπιους στην περιοχή αυτήν. Μετέφερε περισσότερους από 300 ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.