Κρίσιμες στιγμές για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχητική ανακοίνωση από το Παλάτι – Όλα τα παιδιά της έσπευσαν στο Μπαλμόραλ

Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία της μακροβιότερης βασίλισσας

Κρίσιμες στιγμές για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχητική ανακοίνωση από το Παλάτι – Όλα τα παιδιά της έσπευσαν στο Μπαλμόραλ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παλάτι μετά την ανακοίνωση που εξεδόθη σχετικά με την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Ειδικοί επί των βρετανικών βασιλικών θεμάτων εξηγούν όχι μόνο ότι είναι εξαιρετικά ανησυχητική μια τέτοια ανακοίνωση, καθώς είναι σπάνια ως πρωτοφανής ως κίνηση, αλλά επισημαίνουν ως εξαιρετικά ανησυχητικό και το γεγονός ότι τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν με τέτοια ταχύτητα στο πλευρό της βασίλισσας.

Όπως αναφέρουν:

«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της».

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες αλλά η ανησυχία έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2021, όταν πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν ποτέ

Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τοποθετήθηκε πινακίδα, με την οποία ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει αλλαγή φρουράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ιστορικό Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, εκεί όπου βρίσκεται  η Βασίλισσα Ελισάβετ και τελεί υπό ιατρική παρακολούθηση είναι πλήρως εξοπλισμένο από ιατρικής πλευράς.

Κοντά στη βασίλισσα έσπευσαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αλλά και τα παιδιά της 96χρονης μονάρχη Άννα, Έντουαρντ και Άντριου έσπευσαν στη Σκωτία.

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στο Ουίνδσορ, καθώς τα τρία της παιδιά είχαν την πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Στο κάστρο του Μπαλμόραλ μεταβαίνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Παρατηρητές της μοναρχίας επισημαίνουν ότι  η συγκέντρωση όλης της βασιλικής οικογένειας, αλλά και η προσεκτικά γραμμένη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ μαρτυρούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Το BBC One άλλαξε πλήρως τη ροή του προγράμματός του και ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της βασίλισσας, από τη στιγμή που εκδόθηκε η αναοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Αν και η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο Μπαλμόραλ, κόσμος βρίσκεται έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Την ώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο Κάστρο του Μπαλμόραλ καθώς υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της επανέρχεται και πάλι στην επικαιρότητα ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αναγγελία του θανάτου της.

Το 2021 το Politico δημοσίευσε απόρρητα μυστικές πληροφορίες που αφορούσαν το συγκεκριμένο σχέδιο.

Η φράση που θα ακουστεί είναι «η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε».

Αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν

Στο συννεφιασμένο αεροδρόμιο του Αμπερντίν προσγειώθηκε αεροπλάνο που μεταφέρει επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το αεροδρόμιο απέχει περίπου μία ώρα από το κάστρο του Μπαλμόραλ.

Στο σκάφος φημολογείται ότι βρίσκονται ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν.

Δημοσιογράφος του BBC διέγραψε το tweet για τον θάνατο της βασίλισσας

Δημοσιογράφος του BBC έγραψε νωρίτερα στο twitter ότι η βασίλισσα πέθανε.

Λίγο αργότερα έγραψε ότι «ήταν λάθος, δεν υπήρχε τέτοια ανακοίνωση, γι’ αυτό διέγραψα το tweet» και ζήτησε συγγνώμη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.