ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Ξαναχτύπησε» ο Πολωνός ΥΠΕΞ: «Στρατιώτες του ΝΑΤΟ ήδη βρίσκονται στην Ουκρανία»!

Μαρία Ζαχάροβα: «Δεν μπορούσαν να το κρύψουν άλλο»

«Ξαναχτύπησε» ο Πολωνός ΥΠΕΞ: «Στρατιώτες του ΝΑΤΟ ήδη βρίσκονται στην Ουκρανία»!

Ο Πολωνός υπουργός εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι «ξαναχτύπησε» λέγοντας ότι «στρατιώτες του ΝΑΤΟ ήδη βρίσκονται στην Ουκρανία».

Ο Σικόρσκι είπε μάλιστα πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποια κράτη έστειλαν στρατιώτες εκεί, «σε αντίθεση με ορισμένους πολιτικούς» εξαπολύοντας σαφέστατη «αιχμή» κατά του Γερμανού καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Προχθές, ο Σικόρσκι είχε πει ότι η παρουσία των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία «δεν θα ήταν αδιανόητη», προσθέτοντας ότι συμφωνεί με την πρωτοβουλία του Γάλλου προέδρου Ε.Μακρόν για μία αποστολή δυτικών στρατευμάτων, παρά το γεγονός ότι και οι δύο γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο.

Ο Πολωνός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα, είπε ότι η Βαρσοβία χρειάζεται να κατασκευάσει ένα μεγάλο αεροδρόμιο για τη μεταφορά στρατευμάτων του ΝΑΤΟ!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σχολίασε τη δήλωση αυτή:

«Δεν μπορούσαν να το κρύψουν άλλο».

Το pronews.gr έγκαιρα είχε ενημερώσει πως στην Ουκρανία βρίσκονται χιλιάδες ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες και πολλοί από αυτούς υπό την κάλυψη του «μισθοφόρου» πολεμούν κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Πέρσι τέτοια εποχή ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και αν θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

Η ερώτηση έγινε στα πλαίσια συνέντευξης στο AIES Institute.

Η ομολογία του Αυστριακού συνταγματάρχη επιβεβαίωνε ότι έχουν ήδη μεταφερθεί στρατιώτες δυτικών στρατών στην Ουκρανία οι οποίοι και χειρίζονται όλα τα δυτικά οπλικά συστήματα.

Αυτό εξηγεί την άριστη χρήση τους αλλά και το πως ακόμα οι Ουκρανοί παρά τις τεράστιες απώλειες που έχουν υποστεί συνεχίζουν να είναι λειτουργικοί.

Ο Αυστριακός συνταγματάρχης με λίγα λόγια εξήγησε πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργήθηκε μία ΝΑΤΟϊκή δύναμη για την Ουκρανία.

Οι στρατιώτες υπογράφουν παραίτηση από τους Στρατούς τους και εν συνεχεία υπογράφουν ως μισθοφόροι σε κάποια εταιρεία για να μην υπάρχει επίσημη εμπλοκή των κυβερνήσεών τους.

Είναι σαφές ότι η ίδια τακτική θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από την Δύση ειδικά τώρα που το Κίεβο δεν βρίσκει άνδρες για στρατολόγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν ακήρυκτο Γ’ ΠΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.