ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μετά τον Ε.Μακρόν, τώρα ο Πολωνός ΥΠΑΜ: «Να μην αποκλείσουμε την αποστολή στρατευμάτων κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία»!

Σέρνουν το ΝΑΤΟ σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία;

Μετά τον Ε.Μακρόν, τώρα ο Πολωνός ΥΠΑΜ: «Να μην αποκλείσουμε την αποστολή στρατευμάτων κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία»!

Οι δηλώσεις του Ε.Μακρόν για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία να πολεμήσουν κατά των ρωσικών δυνάμεων φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να βρίσκει “συμμάχους” καθώς σε χθεσινή του δήλωση και ο Πολωνός ΥΠΑΜ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και μάλιστα υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ!

Άραγε υπάρχουν ήδη σχεδιασμοί ευθείας εμπλοκής του ΝΑΤΟ με την Ρωσία;

Μάλιστα ο Πολωνός ΥΠΑΜ Ρ.Σικόρσκι, το εμφάνισε ως… “ασύμμετρη κλιμάκωση” που δίνει στην πρωτοβουλία στο ΝΑΤΟ έναντι των ρωσικών σχεδιασμών.

Ανέφερε:

«Η παρουσία δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν είναι αδιανόητη», υποστήριξε ο επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας, όπως αναφέρει η Rzeczpospolita.

Επιπλέον, ο Σικόρσκι κάλεσε τη Δύση να προβεί σε μια «δημιουργικά μελετημένη και ασύμμετρη κλιμάκωση».

Τόνισε επίσης ότι συμφωνεί με την ιδέα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να στείλει ξένο στρατό στην Ουκρανία.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η Ρωσία «δεν θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ηγέτες των δυτικών χωρών συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι ασκήσεις του γαλλικού στρατού σε ευρύ συμβατικό πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τα λόγια του Γάλλου προέδρου, το Κρεμλίνο δήλωσε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.