ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτοι: Ξενοδοχείο στη Σαρδηνία είχε στο μπουφέ λιωμένη σοκολάτα απλωμένη σε σώμα γυναίκας! (φώτο)

Προκάλεσαν αντιδράσεις οι εικόνες

Απίστευτοι: Ξενοδοχείο στη Σαρδηνία είχε στο μπουφέ λιωμένη σοκολάτα απλωμένη σε σώμα γυναίκας! (φώτο)

Ένας μάνατζερ από το Μιλάνο, ο οποίος πήγε διακοπές στο θέρετρο Γκόλφο Αράντσι της Σαρδηνίας, δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην Ιταλία. 

Πρόκειται για φωτογραφία στην οποία μπορεί κανείς να διακρίνει σε ένα μπουφέ με γλυκά του ξενοδοχείου, μια ξαπλωμένη κοπέλα, το σώμα της οποίας έχει επικαλυφθεί με λιωμένη σοκολάτα.

«Βλέποντας την εικόνα αυτή, έμεινα άναυδος. Ποια είναι η γνώμη των υπεύθυνων της τουριστικής επιχείρησης που εκμεταλλεύεται την ξενοδοχειακή μονάδα, σχετικά με την συγκεκριμένη παρουσίαση του γυναικείου σώματος; Το σώμα μιας γυναίκας, μιας εργαζόμενης, υποβαθμίζεται σε πιατικό, προς ικανοποίηση κάποιων πονηρών ματιών», έγραψε ο Μιλανέζος μάνατζερ, μέσω Linkedin.

Η αλυσίδα που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μετά την διάσταση που η όλη υπόθεση έλαβε στον ιταλικό τύπο, υπογράμμισε ότι «ζητά συγγνώμη» και πως «ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, με στόχο να μην επαναληφθεί ποτέ άλλοτε κάτι παρόμοιο και να μην νιώσει κανένας πελάτης ότι προσβάλλεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.