ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Ελάφι πέθανε σε ζωολογικό κήπο – Τα κέρατα του μπλέχτηκαν σε μεταλλικό πλέγμα

Το άτυχο ζώο δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί

Κύπρος: Ελάφι πέθανε σε ζωολογικό κήπο – Τα κέρατα του μπλέχτηκαν σε μεταλλικό πλέγμα

Θλιβερή κατάληξη φαίνεται δυστυχώς να είχε ένα μικρό ελάφι στο Ζωολογικό Κήπο της Λεμεσού, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στα social media.

Το άτυχο ζώο, όπως καταγγέλλεται, πέθανε όταν τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα και δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στον Δήμο και ζητούν να κλείσει ο Ζωολογικός Κήπος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Αυτός ο Ρούντολφ δεν θα κάνει Χριστούγεννα. Πέθανε σήμερα στον Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού, όταν τα κέρατα του πιάστηκαν σε μεταλλικό πλέγμα, που δεν έπρεπε να υπάρχει γύρω από ένα δέντρο.

«Ο Ζωολογικός Κήπος είναι ένα άλλο έγκλημα που συντηρεί ο Δήμος Λεμεσού με πρόφαση την «ψυχαγωγία των παιδιών».

«Κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πώς θα εξηγήσετε αυτό στα παιδιά μας; Κλείστε τον Ζωολογικό Κήπο σήμερα!».

«Διώξτε τους πλαστικούς μονόκερους σήμερα Ενοποιήστε τον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού και δώστε σε όλους μας, στα παιδιά μας επίσης, έναν χώρο σεβασμού προς τη χλωρίδα και πανίδα, όπως άλλωστε οφείλει να είναι ένας κήπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.