ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: O Φ.Β. Σταϊνμάιερ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Λευκωσίας

Είναι η τελευταία μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Κύπρος: O Φ.Β. Σταϊνμάιερ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Λευκωσίας

Το Δημαρχείο Λευκωσίας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γερμανός Πρόεδρος Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ, στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο.

Το Γερμανό πρόεδρο, στην περιήγησή του, στην παλιά Λευκωσία κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής συνόδευαν ο Κύπριος ομόλογός του Νίκος Χριστοδουλίδης και ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

stanmier2
xristodoulidis

Ο κ.Χριστοδουλίδης στάθηκε στα οδοφράγματα και το φυλάκιο που συνάντησαν κατά μήκος της διαδρομής, υποδεικνύοντας σημεία σχετικά με την ιστορία και τη σημερινή διαμόρφωσή τους όσο διαρκεί η τουρκική κατοχή μέρους της Λευκωσίας.

Επιπλέον, οι τρεις άνδρες είχαν σύντομη συζήτηση με μέλη του Κέντρου Αριστείας CYENS, το κτίριο του οποίου βρίσκεται ακριβώς πίσω από το δημαρχείο Λευκωσίας και στο οποίο ο δήμος συμμετέχει ως εταίρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στάινμαϊερ ανέβηκε στην οροφή κτηρίου στη παλιά Λευκωσία από όπου μπορούσε να δει την κατεχόμενη και την ελεύθερη πόλη και τον διαχωρισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.