Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 27 τραυματίστηκαν, λόγω ανατροπής λεωφορείου στην επαρχία Κερμάν του νοτιοανατολικού Ιράν.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα όταν λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθήτριες λυκείου, ανετράπη σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει τις πόλεις Μαχάν και Κερμάν, ανακοίνωσε ο Μοχαμάντ Σαμπερί, επικεφαλής των τοπικών υπηρεσιών διάσωσης.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής και δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, συμπλήρωσε.

Το πρακτορείο ειδήσεων IRNA μεταδίδει πως οι αρχές πιθανολογούν ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος επειδή «έσπασαν τα φρένα», ωστόσο το τελικό πόρισμα του ατυχήματος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram