ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λίβανος: Πατέρας εισέβαλε σε τράπεζα και κρατά ομήρους – Θέλει να στείλει χρήματα στον γιο του στην Ουκρανία

Του έκαναν έξωση από το σπίτι του επειδή δεν είχε πληρώσει το νοίκι

Λίβανος: Πατέρας εισέβαλε σε τράπεζα και κρατά ομήρους – Θέλει να στείλει χρήματα στον γιο του στην Ουκρανία

Απελπισμένος πατέρας εισέβαλε σε τράπεζα της Στάουρα στο Λίβανο αξιώνοντας τη μεταφορά χρημάτων στον γιο του που σπουδάζει στην Ουκρανία.

Οι τράπεζες στον Λίβανο ξανάνοιξαν στα τέλη Σεπτεμβρίου, λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού είχαν κλείσει για μια εβδομάδα λόγω σειράς ληστειών από πελάτες που ήθελαν να αποσύρουν τις αποταμιεύσεις τους που έχουν μπλοκαριστεί στη χώρα, η οποία πλήττεται από μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άλι Σαχίλι, συνταξιούχος των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας, εισέβαλε σε τράπεζα της Στάουρα, που βρίσκεται ανατολικά της Βηρυτού, αξιώνοντας τη μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό του στον γιο του, στον οποίο έκαναν έξωση από το σπίτι του επειδή δεν είχε πληρώσει το νοίκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.