ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λος Άντζελες: Η στιγμή που πεζός ξαπλώνει στο δρόμο και αυτοκίνητο περνάει από πάνω του (βίντεο)

Το ανησυχητικό γεγονός συνέβη στη Western Avenue κοντά στη Vernon Avenue γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου

Λος Άντζελες: Η στιγμή που πεζός ξαπλώνει στο δρόμο και αυτοκίνητο περνάει από πάνω του (βίντεο)

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικά πλάνα από ένα τραγικό περιστατικό κατά το οποίο ένας πεζός χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν στο δρόμο.

Το ανησυχητικό γεγονός συνέβη στη Western Avenue κοντά στη Vernon Avenue γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου.

Το βίντεο αποκαλύπτει το άγνωστο θύμα να περπατάει στη μέση του δρόμου πριν πέσει κάτω. Παραμένει ασαφές από το υλικό αν ο άνδρας κατέρρευσε λόγω ιατρικού προβλήματος ή έπεσε σκόπιμα. Λίγα λεπτά μετά την πτώση του, μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο φαίνεται να παρατηρεί τον πεσμένο άνδρα.

Στο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να κουνάει μανιωδώς τα χέρια της σε μια προσπάθεια να ειδοποιήσει ένα επερχόμενο αυτοκίνητο για την παρουσία του άνδρα στο δρόμο. Με τραγικό τρόπο, ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να αγνοεί την προειδοποίηση της γυναίκας, χτυπώντας τον πεζό με θανατηφόρα βία.

Εντείνοντας ακόμη περισσότερο τη σοβαρότητα της κατάστασης, τα πλάνα καταγράφουν άλλα τέσσερα οχήματα να περνούν δίπλα από τον τραυματία χωρίς να σταματούν, πριν η γυναίκα βγει τελικά στο δρόμο για να τον βοηθήσει.

Η DailyMail αναφέρει ότι απευθύνθηκε στην αστυνομία του Λος Άντζελες για περαιτέρω σχόλια σχετικά με το περιστατικό. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αξιωματούχοι, επιβεβαιώνεται ότι ο πεζός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τον οδηγό, ο οποίος, κατά τη σύλληψή του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.