ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Μ.Ναβρατίλοβα για την υποψηφιότητα της τρανς κολυμβήτριας: «Δεν υπάρχουν βιολογικές γυναίκες αθλήτριες;»

Η Λία Τόμας ξεκίνησε το 2018 να κολυμπάει ως άνδρας στους κολεγιακούς αγώνες και το 2020 ως τρανς μαζί με τις γυναίκες

Μ.Ναβρατίλοβα για την υποψηφιότητα της τρανς κολυμβήτριας: «Δεν υπάρχουν βιολογικές γυναίκες αθλήτριες;»

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα εξέφρασε δημόσια τη διαφωνία της με την υποψηφιότητα της Λία Τόμας για το βραβείο «γυναίκα της χρονιάς» στο NCAA.

Την αντίδραση της Μαρτίνας Ναβρατίλοβα προκάλεσε η υποψηφιότητα της Λία Τόμας για το βραβείο γυναίκα της χρονιάς της Εθνικής Κολεγιακής Αθλητικής Ένωσης.

Πριν απο λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η νεαρή τρανς κολυμβήτρια που ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της προτάθηκε από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια για το σχετικό βραβείο του NCAA.

Η Λία Τόμας που ξεκίνησε το 2018 να κολυμπάει ως άνδρας στους κολεγιακούς αγώνες και το 2020 ως τρανς μαζί με τις γυναίκες έχει σηκώσει εδώ και μήνες πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα της αφού σημειώνει και επιτυχίες μέσα στην πισίνα.

Η θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα διαφωνεί με την υποψηφιότητα της Τόμας και με tweet της ρωτά:

«Δεν υπάρχουν αρκετές υπέροχες βιολογικές γυναίκες αθλήτριες, NCAA; Τι συμβαίνει με σένα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ναβρατίλοβα είχε μιλήσει από τον Μάρτιο για το πλεονέκτημα της Τόμας έναντι των άλλων γυναικών και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι τρανς αθλητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.