ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μακελειό στη Ρωσία: Δύο ύποπτοι της επίθεσης στο Crocus κατέθεσαν έφεση για την προφυλάκισή τους

Σε αυτήν την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 143 άνθρωποι

Μακελειό στη Ρωσία: Δύο ύποπτοι της επίθεσης στο Crocus κατέθεσαν έφεση για την προφυλάκισή τους

Δύο ύποπτοι της επίθεσης στο Crocus και συγκεκριμένα ο Αμιρτσόμ Ισλάμοφ και ο πατέρας του Ισροήλ Ισλάμοφ κατέθεσαν σήμερα έφεση για την απόφαση προφυλάκισής τους.

Πρόκειται για δύο από τους οκτώ υπόπτους της φονικής αυτής της επίθεσης.

Η οικογένεια Ισλάμοφ, τα αδέρφια Αμιρτσόν και Ντιλοβάρ και ο πατέρας τους Ισροήλ, που κατάγονται από το Τατζικιστάν, θεωρούνται ύποπτοι για το ότι συνέδραμαν τους τέσσερις Τατζίκους που κατηγορούνται για την επίθεση στο κέντρο Crocus City Hall, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 143 άνθρωποι.

Λίγη ώρα πριν ωστόσο με ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο γνωστοποιεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει προβλέψει προς το παρόν συνάντηση με τις οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης στο Crocus City Hall της Μόσχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν χρειαστούν επαφές, θα σας ενημερώσουμε», απάντησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ερώτηση δημοσιογράφων αν ο Ρώσος πρόεδρος προβλέπει να συναντήσει τους συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης αυτής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.