ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαλαισία: Χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω των καταστροφικών πλημμυρών (βίντεο)

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς οι πλημμύρες έπληξαν πέντε πολιτείες αυτή την εβδομάδα

Μαλαισία: Χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω των καταστροφικών πλημμυρών (βίντεο)

Πόλεις στη Μαλαισία κατακλύστηκαν από λασπωμένα νερά εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων, σύμφωνα με εικόνες που αναρτήθηκαν σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα πάνω από 72.000 άνθρωποι να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ενώ οι βροχές και οι πλημμύρες προβλέπεται να συνεχιστούν.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς οι πλημμύρες έπληξαν πέντε πολιτείες αυτή την εβδομάδα, με τις αρχές να οργανώνουν εκατοντάδες κέντρα φιλοξενίας ενώ αυξάνεται ο αριθμός των εκτοπισμένων.

Βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αυθεντικότητα των οποίων διασταύρωσε το Reuters, δείχνουν όγκους νερού να κατακλύζουν δρόμους και καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αυτοκίνητα βυθισμένα στο νερό και υπερχειλισμένα ποτάμια. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων φαίνονται να μπαίνουν στο νερό μέχρι τη μέση προκειμένου να σώσουν τους κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης (DID) έχει προειδοποιήσει για περισσότερες πλημμύρες τις επόμενες ημέρες καθώς η εποχή των μουσώνων, που διαρκεί από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο, συνεχίζεται. Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους, ει δυνατόν, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.