ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαυρίκιος: Πυρκαγιά κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής τελετής – Νεκροί έξι προσκυνητές

Πήρε φωτιά κάρο από ξύλο και μπαμπού που μετέφερε αγαλματίδια ινδουιστικών θεοτήτων

Μαυρίκιος: Πυρκαγιά κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής τελετής – Νεκροί έξι προσκυνητές

Πυρκαγιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια ινδουιστικής θρησκευτικής τελετής χθες Κυριακή στη νήσο Μαυρίκιος με αποτέλεσμα έξι προσκυνητές να χάσουν τη ζωή τους.

Κάρο από ξύλο και μπαμπού που μετέφερε αγαλματίδια ινδουιστικών θεοτήτων πήρε φωτιά όταν ήλθε σε επαφή με γυμνά καλώδια μεταφοράς ηλεκτρισμού, εξήγησε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ανίλ Κουμάρ Ντιπ στη δημόσια τηλεόραση.

«Έχουμε έξι νεκρούς και επτά τραυματίες εξαιτίας του δυστυχήματος» κι ένας από τους τραυματίες βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση», διευκρίνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προσκυνητές ταξίδευαν πεζή προς την Γκάνγκα Ταλάο («Μεγάλη Λίμνη»), ιερή για την ινδουιστική κοινότητα του νησιού, όπου διεξάγεται η θρησκευτική εορτή Σιβαράτρι την 8η Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.