ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με έρπη ζωστήρα διαγνώστηκε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Θα συμμετάσχει εξ αποστάσεως στις προγραμματισμένες συνομιλίες στη Γερμανία και τη Ρουμανία

Με έρπη ζωστήρα διαγνώστηκε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε πως ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ διαγνώστηκε με έρπη ζωστήρα και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στις προγραμματισμένες συνομιλίες στη Γερμανία και τη Ρουμανία μόνο εξ αποστάσεως.

«Ο γενικός γραμματέας θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επαφές του στη Γερμανία (και τη Ρουμανία) εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης. Διαγνώστηκε με έρπη ζωστήρα, κάτι που μπορεί να εμφανιστεί μετά την COVID-19, και σχεδιάζει να εργαστεί από το σπίτι», είπε ο αξιωματούχος στο Reuters.

Ο Στόλτενμπεργκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα μέσα Μαΐου.

Την περίοδο εκείνη εμφάνιζε ήπια συμπτώματα και εργαζόταν από το σπίτι του, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Συμμαχίας.

Σήμερα θα είχε συνάντηση με τον Σολτς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στόλτενμπεργκ επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα στο Βερολίνο με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς και αύριο Παρασκευή να συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τους ηγέτες της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας στο Βουκουρέστι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.