ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεξικό: Αρκούδα κάνει «ντου» σε πρόταση γάμου – Η αντίδραση του ζευγαριού (βίντεο)

«Πάγωσαν» μόλις την είδαν

Μεξικό: Αρκούδα κάνει «ντου» σε πρόταση γάμου – Η αντίδραση του ζευγαριού (βίντεο)

Στο Μεξικό έγινε μια διαφορετική πρόταση γάμου, αφού είχε και… θεατή μια αρκούδα.

Συγκεριμένα σε ένα πάρκο στο Μεξικό, ένας άνδρας είχε ετοιμάσει τα πάντα με ρομαντική διάθεση, είχε γονατίσει και ήταν έτοιμος να περάσει το δαχτυλίδι στην σύντροφό του.

Ωστόσο είχε υπολογίσει χωρίς τον… επισκέπτη, αφού μια αρκούδα εμφανίστηκε στο «σκηνικό» και χάλασε την στιγμή. Ενώ, λοιπόν, ήταν γονατιστός και η σύντροφός του έτοιμη να βάλει το δαχτυλίδι, ξαφνικά περνάει μια τεράστια μαύρη αρκούδα.

Όλοι όσοι ήταν εκεί «πάγωσαν» μόλις την είδαν με τον γαμπρό να μένει εκεί γονατιστός, την νύφη να κοιτάζει γύρω γύρω και να αναρωτιέται αν έφυγε το ζώο.

Επειδή οι άνθρωποι ταΐζουν τις αρκούδες σε αρκετές περιοχές, εκείνες έρχονται όλο και πιο κοντά σε αστικά μέρη και δεν φοβούνται τους ανθρώπους, αφού στην πραγματικότητα και η συγκεκριμένη αρκούδα πήγε για να βρει φαγητό εκεί στο πάρκο.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, δεν έγινε γνωστό αν η κοπέλα είπε το «ναι». Αλλά αν κρίνει κανείς από το βίντεο, μάλλον είχε προλάβει να δεχτεί την πρόταση ή ήταν έτοιμη να πει «ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.