ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεξικό: Τραγικό θάνατο βρήκε πιλότος σε πάρτι – Έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους

Αφού πέταξε την ροζ πούδρα, άρχισε να περιστρέφεται και να κάνει απότομους ελιγμούς

Μεξικό: Τραγικό θάνατο βρήκε πιλότος σε πάρτι – Έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους

Τραγική κατάληξη είχε ένα gender reveal party (πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού) στη Σιναλόα του Μεξικού.

Το ζευγάρι επέλεξε αυτό τον τρόπο για να αποκαλύψει στους φίλους και στους συγγενείς, που παρευρέθηκαν στο πάρτι, το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Οι μελλοντικοί γονείς είχαν νοικιάσει ένα μικρό αεροσκάφος, το οποίο κατά τη πτήση του θα πετούσε ροζ ή μπλε πούδρα στον αέρα αναλόγως με το φύλο του μωρού.

Όμως η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι στέκεται μπροστά σε μία φωτεινή πινακίδα που γράφει «Oh Baby», αναμένοντας τη πτήση του αεροσκάφους, το οποίο στη συνέχεια θα κάνει ρίψη ροζ πούδρας, υπονοώντας ότι το παιδί που περιμένουν είναι κορίτσι.

Το πλήθος ξεσπά σε χειροκροτήματα τη στιγμή που κομφετί εκτοξεύονται και το ζευγάρι δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Ωστόσο, το αεροσκάφος χάνει τον έλεγχο της πορείας του. Αφού κάνει ένα απότομο ελιγμό προς τα πάνω, αρχίζει να περιστρέφεται στο πλάι, ενώ ένα από τα φτερά του υποχωρεί για να καταλήξει πίσω από κάτι φοίνικες.

Οι διασώστες εντόπισαν τον πιλότο πεσμένο στα συντρίμμια του μικρού αεροπλάνου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος Luis Angel, όπως αναγνωρίστηκε στη συνέχεια ο πιλότος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.