ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεξικό: Τρομακτικό βίντεο – 9χρονος πέφτει θύμα απαγωγής τη στιγμή που πήγαινε σχολείο

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Huehuetoca στο κέντρο του Μεξικού

Μεξικό: Τρομακτικό βίντεο – 9χρονος πέφτει θύμα απαγωγής τη στιγμή που πήγαινε σχολείο

Βγαλμένα από ταινία θρίλερ είναι τα πλάνα από κάμερες παρακολούθησης που κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που ένα εννιάχρονο αγόρι απήχθη υπό την απειλή όπλου όταν η μητέρα του το πήγαινε στο σχολείο.

Το αγόρι κρατούσε το χέρι της μητέρας του καθώς περπατούσαν μπροστά σε έναν άλλο γονέα με το παιδί του τη Δευτέρα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι πετάχτηκαν από ένα κόκκινο όχημα.

Ένας ένοπλος άρπαξε το φοβισμένο αγόρι και το πήρε στο αυτοκίνητο, ενώ ο άλλος δράστης χτύπησε τη γυναίκα στο πλάι του κεφαλιού με ένα όπλο και της άρπαξε τα υπάρχοντά της.


Μεξικό: Σώθηκε το παιδί μετά από επέμβαση των Αρχών

Οι απαγωγείς τράπηκαν σε φυγή και αργότερα επικοινώνησαν με την οικογένεια του αγοριού για να ζητήσουν λύτρα 200.000 δολαρίων με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του.

Οι Αρχές του Μεξικού ξεκίνησαν έρευνα και μπόρεσαν να εντοπίσουν το αγόρι και τους απαγωγείς του σε δύο κατοικίες μόλις πέντε μίλια μακριά.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι το βράδυ της Τετάρτης και έσωσαν το αγόρι. Τα μάτια του ήταν καλυμμένα με ένα κομμάτι ύφασμα που τον εμπόδιζε να έχει οπτική επαφή με τους απαγωγείς του.

Τέσσερις ενήλικοι άνδρες, τέθηκαν υπό κράτηση μαζί με δύο ενήλικες γυναίκες, ενώ συνελήφθη και μια έφηβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.