ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Mετά τους Ν.Κάμερον και Ζ.Μπορέλ και ο Μ.Τζόνσον θεωρεί τον πόλεμο στην Ουκρανία «επένδυση για τις ΗΠΑ»!

Προκαλεί εντύπωση πως Ευρωπαίοι πολιτικοί επιλέγουν να μιλούν για το τι είναι καλό για τα αμερικανικά συμφέροντα

Mετά τους Ν.Κάμερον και Ζ.Μπορέλ και ο Μ.Τζόνσον θεωρεί τον πόλεμο στην Ουκρανία «επένδυση για τις ΗΠΑ»!

Mετά τους Ν.Κάμερον και Ζ.Μπορέλ και ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Μ.Τζόνσον θεωρεί τον πόλεμο στην Ουκρανία ως μία μεγάλη «επένδυση για τις ΗΠΑ»!

Προκαλεί εντύπωση πως Ευρωπαίοι πολιτικοί επιλέγουν να μιλούν για το τι είναι καλό για τα αμερικανικά συμφέροντα χωρίς να υπολογίζουν καθόλου τα συμφέροντα των δικών τους χωρών.

«Επενδύετε, η Αμερική επενδύει τώρα για να στηρίξει τις ετήσιες αμυντικές της δαπάνες.

Είναι ένας φανταστικά αποτελεσματικός τρόπος για να υποστηρίξετε την ελευθερία.

Και παρεμπιπτόντως, τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα, θα έλεγα επίσης στους Ρεπουμπλικάνους φίλους και συναδέλφους μου, τα περισσότερα από αυτά, πηγαίνουν σε αμερικανικές θέσεις εργασίας, σε αμερικανικές εταιρείες που συμμετέχουν στην αμυντική βιομηχανία.

Θα έλεγα ότι αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στην Κίνα, φροντίστε να κερδίσει η Ουκρανία.

Εάν είστε το κόμμα του Ρόναλντ Ρίγκαν, εάν θέλετε να κάνετε την Αμερική ξανά μεγάλη, τότε δεν θα ξεκινήσετε έτσι άλλη μια ρεπουμπλικανική προεδρία, κάτι που μπορεί κάλλιστα να συμβεί.

Δεν ξεκινάς με το να παραχωρήσεις τη νίκη στον Βλαντιμίρ Πούτιν και να αφήσεις τους Ουκρανούς να χάσουν.

Θα γίνει καταστροφή. Θα είναι καταστροφή για τη Δύση, θα είναι καταστροφή για την Αμερική.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.