ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Mompha Junior: Ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου είναι μόλις 10 ετών από τη Νιγηρία

Αγόρασε την πρώτη του έπαυλη σε ηλικία έξι ετών

Mompha Junior: Ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου είναι μόλις 10 ετών από τη Νιγηρία

Ένα αγόρι, μόλις 10 ετών, είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, χάρη στον απίστευτο πλούτο που διαθέτει, γράφει η «Mirror».

Ο Mompha Junior, ηλικίας μόλις 10 ετών, αγόρασε την πρώτη του έπαυλη σε ηλικία έξι ετών, ενώ ντύνεται με ρούχα σχεδιαστών όπως Gucci και Versace. Με καταγωγή από τη Νιγηρία, είναι ο μοναχογιός της διασημότητας του διαδικτύου, Ismailia Mustapha ή αλλιώς «Mompha Senior».

Ο πατέρας του, ο οποίος του χάρισε την έπαυλη, ξετρελάθηκε με το δώρο γενεθλίων που έκανε στον μοναχογιό του. «Συγχαρητήρια γιε μου για το νέο σου σπίτι. Το δώρο των γενεθλίων σου από τον μπαμπά», έγραψε ο ίδιος.

Ο μπαμπάς των δύο παιδιών είναι εξίσου γενναιόδωρος και με την υπόλοιπη οικογένειά του, αναφερόμενος στη σύζυγό του ως «Cash Madam» και γράφοντας: «Αισθάνομαι τόσο ευλογημένος που έχω μια τόσο όμορφη και υποστηρικτική σύντροφο ζωής όπως εσύ».

Όταν ποζάρει για τους followers του, ο νεαρός Νιγηριανός, με πραγματικό όνομα Muhammed Awal Mustapha, στέκεται μπροστά από ακριβά αυτοκίνητα όπως Lamborghini Aventador και μια κρεμ Bentley Flying Spur. Συχνά φωτογραφίζεται μαζί με τη μικρότερη αδελφή του Fatima.

Ο πατέρας του έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τη χλιδάτη ζωή του με φωτογραφίες των παιδιών του, ποζάρει με χαρτονομίσματα και πηγαίνει σε σαφάρι.

Ο Ismailia Mustapha, το πραγματικό όνομα του Mompha Senior, συνελήφθη τον Ιανουάριο κατηγορούμενος από την υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς της Νιγηρίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που ισοδυναμεί με πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δήλωσε αθώος στις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 350.000 λιρών. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε δύο προγραμματισμένες ημερομηνίες για τη δίκη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.