Μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο συμβουλεύει τις γυναίκες να απορρίπτουν τους τεμπέληδες άνδρες

«Να τον χωρίσετε αν δεν πάει 5 φορές την εβδομαδα στο γυμναστήριο»

Μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο συμβουλεύει τις γυναίκες να απορρίπτουν τους τεμπέληδες άνδρες

Συμβουλές τόσο στις αδέσμευτες όσο και στις δεσμευμένες γυναίκες δίνει η Σαντάνα Ροντρίγκες, προτρέποντας τις γυναίκες να μην κάθονται με τεμπέληδες άνδρες.

Ένα μοντέλο που μένει στη Νέα Υόρκη και έχει εμμονή με την γυμναστική προτρέπει τις γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού με τεμπέληδες άνδρες και όσες έχουν συντρόφους να τους εγκαταλείψουν αν δεν πηγαίνουν πέντε φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο.

Η Σαντάνα Ροντρίγκες, που είναι γεννημένη στο Πουέρτο Ρίκο και έχει μεγαλώσει στο Μπάφαλο, εξήγησε ότι οι άντρες που αράζουν όλη μέρα στον καναπέ δεν έχουν θέση στη ζωή της, λέγοντας: «Οι σχέσεις με τεμπέληδες πρέπει να απορρίπτονται».

Η Πορτορικανή καλλονή που προσέχει το σώμα της και κάνει αυστηρή διατροφή έχει 200.000 ακόλουθους στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από το γυμναστήριο. Η Ροντρίγκες που έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των Maxim, Harper’s Bazaar, FHM γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε με έξι φορές την εβδομάδα και οι πιθανοί μνηστήρες πρέπει να κάνουν το ίδιο για να έχουν ελπίδες.


«Αν ένας άντρας δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο, σίγουρα δεν θα λειτουργήσει το μεταξύ μας. Είχα αυτή την εμπειρία να βγαίνω με έναν άντρα που δεν πήγαινε γυμναστήριο και ήταν σαν να πνιγόμουν μαζί του επειδή η ενέργειά μου είχε εξαντληθεί», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Βγαίνω ραντεβού με άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση, σεβασμό, μου δίνουν το χώρο μου και είναι συμπονετικοί. Μου αρέσουν όσοι συνδυάζουν τις προπονήσεις στο γυμναστήριο με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.