ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπόρις Τζόνσον για «Titan»: «Χρειαζόμαστε ριψοκίνδυνους ανθρώπους σαν κι αυτούς»

Οι μεγιστάνες που έχασαν τη ζωή τους είχαν πληρώσει 250.000 δολάρια για το συγκεκριμένο ταξίδι

Μπόρις Τζόνσον για «Titan»: «Χρειαζόμαστε ριψοκίνδυνους ανθρώπους σαν κι αυτούς»

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει επιστρέψει στη δημοσιογραφία μέσα από τη στήλη που διατηρεί στη Daily Mail εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας αναφέρθηκε σε ένα από τα θέματα των ημερών που ήταν η τραγική κατάληξη για το υποβρύχιο Titan της OceanGate, το οποίο συνετρίβη ενώ πήγαινε να εξερευνήσει το ναυάγιο του Τιτανικού.

Από τη συντριβή του υποβρυχίου έχασαν τη ζωή τους οι πέντε επιβαίνοντες  ο εκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του Πακιστάν, Shahzada Dawood μαζί με τον γιο του Sulaiman Dawood, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της OceanGate, Στόκτον Ρας και ο γνωστός Γάλλος Εξερευνητής Πολ Ανρί Ναρζολέ, ο οποίος ειδικευόταν στις καταδύσεις και στην οδήγηση υποβρυχίων σκαφών.

Οι μεγιστάνες που έχασαν τη ζωή τους είχαν πληρώσει 250.000 δολάρια για το συγκεκριμένο ταξίδι, το οποίο απέβη μοιραίο.

Ο Μπόρις Τζόνσον έδωσε μία περιγραφή των σκέψεων του και του τι θα γράψει στο άρθρο του καθώς στο sneak preview βίντεο που δημοσιεύθηκε, εξαίρει τον «ηρωισμό» των προσώπων της τραγωδίας και αναμένεται να εξηγήσει γιατί ο κόσμος χρειάζεται ριψοκίνδυνους ανθρώπους σαν κι αυτούς.

Όπως λέει χαρακτηριστικά το άρθρο του θα είναι σχετικά με «την τραγωδία και τον ηρωισμό του υποβρυχίου του Τιτανικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.