ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Μεντβέντεφ: «Μας επιβάλετε παλαβές κυρώσεις και θέλετε να εγγυηθούμε τον παγκόσμιο εφοδιασμό με τρόφιμα»!

«Δεν είμαστε ηλίθιοι»

Ν.Μεντβέντεφ: «Μας επιβάλετε παλαβές κυρώσεις και θέλετε να εγγυηθούμε τον παγκόσμιο εφοδιασμό με τρόφιμα»!

Οι δυτικές χώρες δεν μπορούν να προχωρούν στην επιβολή «παλαβών» οικονομικών κυρώσεων στη Ρωσία και ταυτόχρονα να απαιτούν η Μόσχα να εγγυηθεί τον παγκόσμιο εφοδιασμό με τρόφιμα, έκρινε χθες Πέμπτη ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν κατηγόρησε νωρίτερα χθες τη Μόσχα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με αμερικανική πρωτοβουλία, πως θέτει υπό ομηρία «τον εφοδιασμό με τρόφιμα εκατομμυρίων Ουκρανών και εκατομμυρίων άλλων στον κόσμο».

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

«Η χώρα μας είναι έτοιμη να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της», ήταν η αντίδραση του κ. Μεντβέντεφ, «όμως αναμένει επίσης τη συμβολή των εμπορικών της εταίρων».

«Αλλιώς δεν έχει λογική: από τη μια, μας έχουν επιβάλει παλαβές κυρώσεις, από την άλλη, απαιτούν να εξασφαλίσουμε τον εφοδιασμό με τρόφιμα. Δεν πάει έτσι, δεν είμαστε ηλίθιοι», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος (2008-2012), νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram.

Η Ρωσία και η Ουκρανία εγγυώνται το 30% του παγκόσμιου εφοδιασμού με τρόφιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΗΠΑ και Ρωσία επέρριψαν οι μεν στη δε και αντιστρόφως χθες Πέμπτη στον ΟΗΕ την ευθύνη για την επιδείνωση της διατροφικής ανασφάλειας παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.