ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Τραμπ: «Από την πρώτη μέρα που θα εκλεγώ θα σταματήσουν οι επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους – Είναι ακρωτηριασμός»

«Θα διώξω τις Τρανς από τα γυναικεία αθλήματα - Θα κλείσω γιατρούς στη φυλακή»

Ν.Τραμπ: «Από την πρώτη μέρα που θα εκλεγώ θα σταματήσουν οι επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους – Είναι ακρωτηριασμός»

Σκληραίνει την στάση του έναντι της «ατζέντας» αναφορικά με την δικαιώματα των Τρανς και τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ανήλικα παιδιά, ο τέως Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε σχέδιο για τον τερματισμό των επεμβάσεων αλλαγής φύλου ανηλίκων  και στις 50 πολιτείες από «την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του».

«Ας βάλουμε και τους γιατρούς που το διευκολύνουν στη φυλακή» είπε ο Τραμπ, εννοώντας φυσικά τους γιατρούς που κάνουν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικα.

«Την πρώτη μέρα, θα υπογράψω ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για οποιοδήποτε σχολείο προωθεί την κριτική θεωρία των φυλών, την τρανσέξουαλ παραφροσύνη και άλλο ακατάλληλο φυλετικό, σεξουαλικό ή πολιτικό περιεχόμενο στα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα κρατήσω τους άνδρες μακριά από τα γυναικεία αθλήματα… και θα υπογράψω έναν νόμο που θα απαγορεύει τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό παιδιών. Μπορείτε να πιστέψετε ότι πρέπει να το επιβάλλουμε αυτό και στις 50 πολιτείες;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.