ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέα Υόρκη: Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά των παράνομων αλλοδαπών έξω από την κατοικία του δημάρχου

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο ιδρυτής των Guardian Angels και πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Κέρτις Σλίγουα

Νέα Υόρκη: Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά των παράνομων αλλοδαπών έξω από την κατοικία του δημάρχου

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή σε συγκέντρωση κατά των παράνομων αλλοδαπών έξω από την επίσημη δημαρχιακή κατοικία, το Gracie Mansion, στο Μανχάτταν.

Ομάδα ατόμων που διαδήλωναν κατά των παράνομων αλλοδαπών με επικεφαλής τον Ρεπουμπλικάνο πρώην υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Κέρτις Σλίγουα, ήρθαν στα χέρια με ακτιβιστές που υπερασπίζονται τους μετανάστες με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προχωράει σε συλλήψεις.

“Όχι μετανάστες στο Λονγκ Άιλαντ!” και «Οι Αμερικανοί πάνω από τους μετανάστες», ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ έξω από το σπίτι του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς.

Μέλη του πλήθους κατά των αιτούντων άσυλο κρατούσαν πινακίδες που προειδοποιούσαν για «ανεξέλεγκτους μετανάστες» και ότι «η ασφάλειά μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο», ενώ αντιδιαδηλωτές τους αποκαλούσαν «ρατσιστές».

Αφορμή για τη διαδήλωση στάθηκε το γεγονός ότι περίπου 100.000 παράνομοι αλλοδαποί από τα νότια σύνορα των ΗΠΑ έχουν πλημμυρίσει τους πέντε δήμους, αναγκάζοντας τον πρώην αστυνομικό και ακτιβιστή κατά του ρατσισμού και νυν δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, να βρει τουλάχιστον 200 καταφύγια έκτακτης ανάγκης για να τους στεγάσει.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο ιδρυτής των Guardian Angels και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Κέρτις Σλίγουα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.