ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρή εντοπίστηκε η σπουδαία Αμερικανίδα ορειβάτισσα Χίλαρι Νέλσον

Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Νεκρή εντοπίστηκε η σπουδαία Αμερικανίδα ορειβάτισσα Χίλαρι Νέλσον

Νεκρή εντοπίστηκε μετά από πολλές ημέρες αναζήτησης η φημισμένη ορειβάτισσα Χίλαρι Νέλσον, η οποία αγνοείτο μετά από πτώση της σε βαθιά σχισμή στον πάγο στη διάρκεια αποστολής στο Νεπάλ.

Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν τη σορό της 49χρονης λίγο πιο κάτω από την κορυφή του όρους Μανσάλου.

Σημειώνεται ότι η Χ.Νέλσον ήταν μία από τις καλύτερες ορειβάτισσες της γενιάς της, ενώ τα 20 τελευταία χρόνια είχε πραγματοποιήσει περίπου 40 αποστολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το 2018, μαζί με το σύντροφό της έγιναν οι πρώτοι που κατέβηκαν με σκι από το όρος Λότσε στο Νεπάλ.  Παράλληλα ήταν η πρώτη που ανέβηκε σε Έβερεστ και Λότσε σε 24 μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.