Νεκρός γνωστός Κουβανός μουσικός – Έπαθε καρδιακή προσβολή πάνω στην σκηνή

Το τραγικό γεγονός συνέβη στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης

Νεκρός γνωστός Κουβανός μουσικός – Έπαθε καρδιακή προσβολή πάνω στην σκηνή

Θλίψη αλλά και σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή προκαλεί η είδηση του θανάτου του Χουάν Κάρλος Φορμέλ του διάσημου Κουβανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών έχοντας πάθει καρδιακή προσβολή επί σκηνής.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στη σκηνή του Lehman Center for the Performing Arts στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 26 Μαΐου.

Ο Formell, ο οποίος ήταν γιος του μουσικού θρύλου Juan Formell, ήταν υποψήφιος για Grammy το 2000 για το πρώτο του άλμπουμ “Songs from a Little Blue House”.

Έφυγε από την Κούβα και εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη το 1993.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2014, ανέλαβε μπασίστας στο αφροκουβανέζικο συγκρότημά του, τους Los Van Van.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς με την μπάντα, έδιναν συναυλία στο Μπρονξ,  ξαφνικά απομακρύνθηκε και κατέρρευσε κοντά σε μια κουρτίνα στο πίσω μέρος της σκηνής, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.