ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναυάγιο στην Τυνησία με παράνομους μετανάστες – Τουλάχιστον 3 νεκροί – Αγνοούνται 12

Ακόμη ένα ναυάγιο μεταναστών, αυτή τη φορά στις θάλασσες της Τυνησίας, έπειτα από βύθιση τριών σκαφών

Ναυάγιο στην Τυνησία με παράνομους μετανάστες – Τουλάχιστον 3 νεκροί – Αγνοούνται 12

Ακόμη ένα ναυάγιο με παράνομους μετανάστες σημειώθηκε αυτές τις ημέρες, καθώς όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, τρια σκάφη βυθίστηκαν στα ανοικτά των ακτών της Τυνησίας, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να υπάρχουν 3 νεκροί και 12 αγνοούμενοι.

«Τουλάχιστον δώδεκα Αφρικανοί μετανάστεςαγνοούνται και τρεις «έχασαν» τη ζωή τους, όταν τρία σκάφη βυθίσθηκαν στα ανοιχτά της Τυνησίας, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν τη Μεσόγειο Θάλασσα προς την Ιταλία, εν μέσω μεγάλης αύξησης των πλοίων μεταναστών που πλέουν από την Τυνησία», τόνισε ο δικαστής Φάουζι Αλ–Μασμούντι, του τυνησιακού δικαστηρίου του Σφαξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ακτοφυλακή διέσωσε άλλους 152 ανθρώπους στα ανοικτά των ακτών της πόλης Σφαξ, στη νότια Τυνησία», γνωστοποίησε ο Τυνήσιος δικαστικός αξιωματούχος, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.