ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νεπάλ: Ακρωτηριάστηκε γνωστό μοντέλο από τη Μαλαισία – Ανέβηκε σε βουνό ύψους 6.476 μέτρων και υπέστη κρυοπαγήματα

«Άρχισε να χιονίζει πολύ. Μηδενική ορατότητα! Τα σύννεφα ήταν σκοτεινά! Η θερμοκρασία έπεσε στους -27»

Νεπάλ: Ακρωτηριάστηκε γνωστό μοντέλο από τη Μαλαισία – Ανέβηκε σε βουνό ύψους 6.476 μέτρων και υπέστη κρυοπαγήματα

Σε ακρωτηριασμό υποβλήθηκε η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς στη Μαλαισία καθώς έπαθε κρυοπαγήματα ανεβαίνοντας σε κορυφή στο Νεπάλ όπου η θερμοκρασία έφτανε τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Το μοντέλο Harveen Kaur Veena, πέτυχε την ανάβασή της στα 6.000 μέτρα στην κορυφή Mera, αλλά επέστρεψε μ’ ένα δάχτυλο λιγότερο, καθώς ένιωσε ένα αφόρητο «μυρμήγκιασμα» εξαιτίας κρυοπαγήματος.

Η Harveen Kaur Veena ξεκίνησε να σκαρφαλώνει στην κορυφή Mera στο Νεπάλ, αλλά το ταξίδι της προς την κορυφή επηρεάστηκε από τρομακτικές καιρικές συνθήκες. Ο οδηγός της ονόματι Σέρπα πρότεινε να γυρίσουν πίσω καθώς απείχαν ακόμη μία ώρα από την κατασκήνωση. Το μοντέλο είχε φορέσει ένα δεύτερο ζευγάρι γάντια για να αντιμετωπίσει το κρύο, με αποτέλεσμα να μην δει ότι είχε κρυοπαγήματα. Κάποια στιγμή όμως ενημέρωσε τον Σέρπα ότι τα δάχτυλά της την «τσούζουν».

«Άρχισε να χιονίζει πολύ. Μηδενική ορατότητα! Τα σύννεφα ήταν σκοτεινά! Η θερμοκρασία έπεσε στους -27», έγραψε το μοντέλο στο Instagram. Αυτή και ο Σέρπα τελικά έφτασαν στην κορυφή της Mera, παρά την απώλεια ενός από τα αριστερά της δάχτυλα. Και πρόσθεσε: «Η κορυφή Mera δεν είναι η πιο απαιτητική ανάβαση στον κόσμο. Το απότομο έδαφος, το υπερβολικό υψόμετρο και το ταξίδι στον παγετώνα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, καθώς ξεκίνησα να σκαρφαλώνω μόλις πριν από έναν χρόνο. Αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο επίτευγμα για μένα παρόλο που έχασα ένα μου δάχτυλο από κρυοπαγήματα».

Το βουνό Mahalangur Himal περιέχει τρεις κορυφές διαθέσιμες για ορειβάτες, με την κορυφή Mera North να είναι η ψηλότερη από τις τρεις και να βρίσκεται στα 6.476 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θαυμαστές της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς της έδωσαν συγχαρητήρια για την ανάβαση ενώ τη χαρακτήρισαν «superwoman» και είπαν πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.