Νύφη έπιασε την πεθερά της να την κλέβει την ημέρα του γάμου της και κάλεσε την αστυνομία

Η αστυνομία διέταξε την πεθερά να ανοίξει την τσάντα όπου, πράγματι, βρέθηκαν σκουλαρίκια

Νύφη έπιασε την πεθερά της να την κλέβει την ημέρα του γάμου της και κάλεσε την αστυνομία

Ένας γάμος κατέληξε σε μια δυσάρεστη έκπληξη για όλη την οικογένεια. Όπως αφηγείται η 28χρονη νύφη στο Reddit, έπιασε την πεθερά της να την κλέβει.

Στους αρραβώνες τους, η μητέρα της νύφης τής είχε κάνει δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ήταν οικογενειακό κειμήλιο για γενιές και γενιές και είχε ανυπολόγιστη αξία.

«Ήταν τιμή μου να μου τα δώσει και με έκαναν να νιώσω πιο κοντά στη γιαγιά μου, η οποία είχε πεθάνει δύο μήνες πριν», έγραψε η γυναίκα.

Λίγους μήνες πριν από τον γάμο, πήγε για ψώνια με τη μητέρα της, την αδερφή της και την πεθερά της, παίρνοντας μαζί και όλα τα κοσμήματα που σκόπευε να φορέσει τη μεγάλη μέρα.

«Όταν φόρεσα τα κοσμήματά μου, η πεθερά μου έλεγε ξανά και ξανά πόσο υπέροχα είναι τα σκουλαρίκια», θυμάται η νύφη. «Η μητέρα μου της αφηγήθηκε την ιστορία τους, λέγοντας ότι ήταν μια οικογενειακή κληρονομιά που περνούσε από γενιά σε γενιά».

Την ημέρα του γάμου, η πεθερά της τη βοήθησε να ετοιμαστεί. Λίγο προτού ξεκινήσει η τελετή, η νύφη πήγε στην τουαλέτα, αφήνοντας τα κοσμήματα σε ένα δωμάτιο με την πεθερά της. Επιστρέφοντας, ωστόσο, διαπίστωσε ότι είχαν εξαφανιστεί από το χώρο και η πεθερά και τα σκουλαρίκια.

«Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, νόμισα ότι κάποιος την είχε φωνάξει να κάνει κάτι. Και μετά παρατήρησα ότι λείπουν τα σκουλαρίκια. Αμέσως ήξερα ότι τα είχε πάρει».

Πήγε και βρήκε την πεθερά της και της ζήτησε να ανοίξει την τσάντα της να ελέγξει αν ήταν εκεί τα σκουλαρίκια. Εκείνη αρνήθηκε, σφίγγοντας την τσάντα κοντά της και τότε η νύφη κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία διέταξε την πεθερά να ανοίξει την τσάντα όπου, πράγματι, βρέθηκαν τα σκουλαρίκια. «Μου τα επέστρεψαν και με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω μήνυση».

Η αστυνομία διέταξε την πεθερά να ανοίξει την τσάντα όπου, πράγματι, βρέθηκαν τα σκουλαρίκια. «Μου τα επέστρεψαν και με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω μήνυση». Η γυναίκα απάντησε ότι θα το συζητούσε πρώτα με τον σύντροφό της. Εκείνος της απάντησε ότι θα την υποστήριζε, αν αποφάσιζε να κινηθεί νομικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γάμος έγινε κανονικά, όμως μετά από εκείνο το περιστατικό δέχεται, όπως λέει, «απειλητικά μηνύματα» από την οικογένεια του συζύγου της: «Η πεθερά μου μου στέλνει μηνύματα μίσους και νομίζω ότι θέλω να τη μηνύσω αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρη αν είναι καλή ιδέα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.