ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham ζήτησε από τον Β.Ζελένσκι να επιστρατεύσει υποχρεωτικά όλους τους άνδρες κάτω των 25 ετών

«Χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο για να πολεμήσει»

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham ζήτησε από τον Β.Ζελένσκι να επιστρατεύσει υποχρεωτικά όλους τους άνδρες κάτω των 25 ετών

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Lindsey Graham επισκέφτηκε το Κίεβο και ζήτησε από τον Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι να περάσει το νόμο για την υποχρεωτική επιστράτευση όλων των αντρών κάτω των 25 ετών για να πάνε να πολεμήσουν στο μέτωπο.

«Χρειαζόμαστε περισσότερο κόσμο για να πολεμήσει» είπε ο γερουσιαστής.

Την ίδια στιγμή δήλωσε ότι οι Ουκρανοί πρέπει να πολεμήσουν και να επιστρατευτούν ανεξάρτητα από τις προμήθειες που θα λάβουν από τις ΗΠΑ.

Πάντως ο γερουσιαστής πρόσθεσε ότι σύντομα μπορεί τα παραλάβει το Κίεβο τους πυραύλους μακρού βεληνεκούς ATACMS, τους οποίους θέλουν οι Ουκρανοί για να χτυπήσουν την γέφυρα της Κριμαίας.

Πρόσθεσε επίσης ότι στις ΗΠΑ πλέον είναι πιο δημοφιλής η ιδέα του να δίνουν δάνεια στην Ουκρανία και όχι να της χαρίζουν χρήματα.

Αυτό το τελευταίο δεν άρεσε καθόλου στο Κίεβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.