ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο – Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει (φώτο)

Έχει περάσει περίπου 2.200 ώρες κάτω από τη βελόνα

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο – Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει (φώτο)

Αφοσιωμένος στην τέχνη του τατουάζ, δηλώνει με σιγουριά πως κατέχει τον τίτλο του ανθρώπου με τα περισσότερα τατού στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Jeremy Schofield, πιο γνωστός ως Remy, που έχει μαύρο δέρμα μετά από ώρες τατουάζ στο σώμα του και συγκεκριμένα έχοντας περάσει περίπου 2.200 ώρες κάτω από τη βελόνα όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τη Mirror.

Το 2023, ο 36χρονος συγκέντρωσε πάνω από 80.000 ευρώ για να κάνει ολοκαίνουργια σχέδια ενώ ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει συνολικά 240.000 λίρες δηλαδή σχεδόν 280.000 ευρώ για τα τατουάζ του συνολικά. Αυτή τη στιγμή, το σώμα του καλύπτεται κατά 97% από μελάνι ενώ κάνει δύο συνεδρίες την εβδομάδα για να διατηρείται όπως το θέλει.

O Jeremy είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης τατουάζ ενώ παλιά ήταν σεφ. Όπως λέει, ωστόσο, αυτό το επάγγελμα τον καλύπτει και δεν πρόκειται να το αφήσει πια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.