ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο διάσημος streamer Ninja ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο στα 32 του

Ο καρκίνος εντοπίστηκε σε ένα απλό τσεκ απ

Ο διάσημος streamer Ninja ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο στα 32 του

Ο πασίγνωστος streamer Tyler Blevins, γνωστός περισσότερο με το όνομα Ninja, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στα 32 του χρόνια.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο, ο οποίος μέσω «X» ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από ένα απλό τσεκ απ. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους gamer στον κόσμο, ίσως τον κορυφαίο στο δημοφιλές παιχνίδι Fortnite.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πριν από μερικές εβδομάδες πήγε σε έναν δερματολόγο για το ετήσιο check up που κάνει και βρέθηκε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού του που έπρεπε να αφαιρεθεί για τυπικούς λόγους. Ωστόσο, αυτό έγινε μελάνωμα. Οι γιατροί ευτυχώς είναι αισιόδοξοι αφού βρέθηκε νωρίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εντάξει, είμαι ακόμα σε λίγο σοκ, αλλά θέλω να σας κρατάω όλους ενήμερους. Πριν από μερικές εβδομάδες πήγα σε έναν δερματολόγο για έναν ετήσιο έλεγχο δέρματος που μου είχε προγραμματίσει προληπτικά η Jess (η γυναίκα του). Υπήρχε μια κρεατοελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν. Επέστρεψε ως μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι το “πιάσαμε” στα πρώτα στάδια. Είχα μια άλλη μαύρη κηλίδα που εμφανίστηκε κοντά του, οπότε σήμερα έγινε η βιοψία και αφαίρεσαν την μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι στο μικροσκόπιο θα το δουν καθαρά», είπε ο video gamer σε ανάρτησή του στο «X».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.