ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι πουλά εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Λ.Μέσι και μαζεύει χρήματα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η άφιξη του Αργεντινού σταρ στις ΗΠΑ έχει «τρελάνει» τους πάντες

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι πουλά εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Λ.Μέσι και μαζεύει χρήματα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Μπορεί ο αθλητισμός και η πολιτική να είναι αντίθετες έννοιες, ωστόσο πλέον το ποδόσφαιρο έχει φτάσει να έχει άμεση σχέση με την πολιτική, όπως βλέπουμε να γίνεται τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ. 

Εκεί όπου έχει φτάσει εδώ και δύο ημέρες ο Λιονέλ Μέσι προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στην Ίντερ Μαΐάμι (αναμένεται να συμβεί το βράδυ της Κυριακής) και στην αμερικανική μεγαλούπολη επικρατεί πανζουρλισμός για χάρη του.

Ο «τυφώνας Μέσι» κυριαρχεί απόλυτα στην πόλη κι αυτός ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο δήμαρχος του Μαϊάμι Φράνσις Χαβιέρ Σουάρες, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η προεκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ όπως είναι γνωστό είναι μια πολυδάπανη ιστορία κι ο κουβανικής καταγωγής (όπως κι μεγαλομέτοχος της Ίντερ Μαϊάμι Χόρχε Μας) πολιτικός βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για άντληση νέων πόρων, εκμεταλλευόμενος την λατρεία για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Τι έκανε ο Σουάρες; Γνωρίζοντας πως το 18.000 θέσεων γήπεδο της ομάδας είναι πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των χιλιάδων οπαδών που θέλουν να παρακολουθήσουν τον Μέσι, κληρώνει εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στην Μεξικανική Κρουζ Αζούλ που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου (και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του).

«Όσοι μπουν στην πλατφόρμα VENMO και πληρώσουν 1 δολάριο στον λογαριασμό @Suarez2024 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια για την πρώτη σειρά για να δουν το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι», ανακοίνωσε μέω Twitter ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία.

Στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ιδιώτες και οργανισμοί μπορούν να συγκεντρώσουν χρήματα για διάφορους σκοπούς και δεν είναι η πρώτη φορά που χρησμοποιείται από κάποιον πολιτικό.

Ωστόσο είναι η πρώτη, ιστορικά, φορά που η προσπάθεια ανεύρεσης πόρων συνδέεται τόσο στενά με ένα αθλητικό γεγονός και δη την άφιξη ενός ποδοσφαιριστή της εμβέλειας του Μέσι.

Ο Σουάρες εξελέγη Δήμαρχος για πρώτη φορά το 2017 και ανανέωσε τη θητεία του το 2021(δύο θητείες είχε και ο πατέρας του), ενώ στις 14 Ιουνίου επισημοποίησε την πρόθεσή του να είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τη διαδοχή του Τζο Μπάιντεν.

«Κατεβαίνω υποψήφιος για την προεδρία επειδή πιστεύω ότι έχω ένα διαφορετικό μήνυμα από τους άλλους υποψηφίους», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε και προφανώς τα έκανε πράξη με αυτήν την… πρωτοποριακή επιλογή.

Η ιστοσελίδα του Σουάρες που κληρώνει εισιτήρια για να δει το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι είναι η: https://www.itstimewegetstarted.com/

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αυτό που απομένει να δούμε είναι τι έσοδα θα προκύψουν από αυτήν την ενέργεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.