ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Ε.Μακρόν υποδέχθηκε τους γονείς του 12χρονου κοριτσιού που δολοφονήθηκε στο Παρίσι

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Γαλλία την υπόθεση δολοφονίας της 12χρονης Λόλας

Ο Ε.Μακρόν υποδέχθηκε τους γονείς του 12χρονου κοριτσιού που δολοφονήθηκε στο Παρίσι

Τους γονείς της Λόλας, του 12χρονου κοριτσιού που δολοφονήθηκε και στη συνέχεια το πτώμα της βρέθηκε σε μπαούλο, έξω από το σπίτι της στο Παρίσι, υποδέχθηκε την Τρίτη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και διαβεβαίωσε τους γονείς για την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του στη δοκιμασία που περνούν.

Το τραγικό συμβάν απασχόλησε σήμερα και τις εργασίες της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και υπήρξε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν και την επικεφαλής της ακροδεξιάς κοινοβουλευτικής ομάδας Μαριν Λεπέν.

Η βασική ύποπτη για τη δολοφονία, μία εικοσιτετράχρονη Αλγερινή της οποίας η άδεια παραμονής στην Γαλλία είχε εκπνεύσει, κρατείται και ανακρίνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια γαλλικά μέσα ενημέρωσης την εμφανίζουν ως «ψυχικά διαταραγμένη», ενώ άλλα αναφέρουν πως κίνητρο του φόνου ήταν να εκδικηθεί τους γονείς του κοριτσιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.