ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O μεγιστάνας Μπράιαν Τζόνσον «ξαναχτυπά»: Ξεκίνησε ηλεκτροσόκ για μεγαλύτερες στύσεις

Στόχος του είναι να έχει νυχτερινές στύσεις διάρκειας 3,5 ωρών

O μεγιστάνας Μπράιαν Τζόνσον «ξαναχτυπά»: Ξεκίνησε ηλεκτροσόκ για μεγαλύτερες στύσεις

Το επόμενο βήμα του στην προσπάθειά του να γίνει ξανά νέος και να κερδίσει τον χρόνο ανακοίνωσε ο 45χρονος μεγιστάνας Μπράιαν Τζόνσον.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter, το επόμενο σκέλος της δαπανηρής και κοπιαστικής θεραπείας του επικεντρώνεται στο πέος του και συγκεκριμένα στην προσπάθεια να έχει στύσεις σαν 18χρονος.

«Ξεκίνησα την θεραπεία αναζωογόνησης του πέους. Η θεραπεία είναι με ηλεκτροσόκ τρεις φορές την εβδομάδα και κοστίζει 1.000-2.000 λίρες» εξήγησε ο Τζόνσον.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ελεγχόμενες δοκιμές έχουν δείξει ότι η εν λόγω θεραπεία βελτιώνει τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Αυτό που εξετάζουμε είναι αν βελτιώνεται ο αριθμός των νυχτερινών στύσεων, οι σεξουαλικές επιδόσεις και η σεξουαλική ικανοποίηση» συνέχισε στην ανάρτησή του ο Τζόνσον.

Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι της εταιρείας STORZ Medical και θα τον υποβάλει σε 4.000 ηλεκτροσόκ ανά θεραπεία.

Μέχρι στιγμής, όπως επισημαίνει η Daily Mail, η θεραπεία με ηλεκτροσόκ για άτομα με στυτική δυσλειτουργία εφαρμόζεται στο πανεπιστήμιο της Γιούτα αλλά με την ξεκάθαρη επισήμανση ότι πρόκειται για «πειραματική θεραπεία».

Η θεραπεία αυτή δεν έχει πάρει την έγκριση της αρμόδιας αρχής των ΗΠΑ (Food and Drug Administration – (FDA) και ενέχει κινδύνους όπως πόνος, αιμμοραγία ή πρήξιμο στο πέος, αιματουρία και κυρτότητας του πέους.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαιτούνται από ένας έως τρεις μήνες για να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα με τα αρχικά αποτελέσματα να σημειώνεται οτι μπορεί να είναι «δραματικά».

Ο Τζόνσον έχει ήδη ανακοινώσει ότι στόχος του είναι να έχει νυχτερινές στύσεις διάρκειας 3,5 ωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.