ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας θα πάει στην ορκωμοσία του Ρ.Τ.Ερντογάν

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας θα πάει στην ορκωμοσία του Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν πρόκειται να παραστεί στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο, παρά τις ιστορικά εχθρικές σχέσεις της χώρας του με την Τουρκία.

«Η Αρμενία έλαβε πρόσκληση για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας» ανέφερε η κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η χώρα θα εκπροσωπηθεί από τον πρωθυπουργό Πασινιάν.

Η Αρμενία και η Τουρκία δεν έχουν συνάψει επισήμως διπλωματικές σχέσεις και τα κοινά σύνορά τους παραμένουν κλειστά από τη δεκαετία του 1990.

Τον Δεκέμβριο του 2021 ωστόσο όρισαν απεσταλμένους με στόχο να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.