ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Σουηδός που λατρεύει τη φέτα: «Έχω εμμονή – Αγόραζα κρυφά και την έτρωγα ενώ έκανα ποδήλατο»

«Η μητέρα μου θεωρεί ότι ξεπέρασα τα όρια»

Ο Σουηδός που λατρεύει τη φέτα: «Έχω εμμονή – Αγόραζα κρυφά και την έτρωγα ενώ έκανα ποδήλατο»

Ο 20χρονος Σουηδός Άξελ Όστλουντ αποκάλυψε ότι έχει εμμονή με τη φέτα.

Μάλιστα η αγάπη του έχει εξελιχθεί σε πάθος, με αποτέλεσμα να έχει παραγγείλει ακόμα και ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας για το αυτοκίνητό του, οι οποίες γράφουν: τυρί φέτα!

Ο ίδιος μάλιστα λέει: «προτιμώ να φάω φέτα παρά καραμέλα», ενώ ως παιδί αγόραζε κρυφά κομμάτια τυρί το οποίο έτρωγε καθώς γύριζε σπίτι με το ποδήλατο.

«Αγόραζα κρυφά φέτα και την έτρωγα ενώ έκανα ποδήλατο»

Όλα άρχισαν πριν από 11 χρόνια, όταν ο τότε 9 ετών Άξελ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στη Ρόδο.

«Είχαμε all inclusive στο ξενοδοχείο και δοκίμασα για πρώτη φορά τη φέτα που υπήρχε στον μπουφέ. Συνέχισα να την τρώω σε όλες τις διακοπές μου. Τότε άρχισε να μεγαλώνει η όρεξή μου για το συγκεκριμένο τυρί», εξήγησε και παραδέχθηκε ότι όταν επέστρεψε στη Σουηδία απέκτησε εμμονή με τη φέτα με την μητέρα του μάλιστα να θεωρεί ότι ξεπέρασε τα όρια. Ο Άξελ ωστόσο δεν πτοήθηκε ποτέ, μάλιστα όπως είπε στη σουηδική ιστοσελίδα godare.se «Αγόραζα κρυφά φέτα και την έτρωγα στον δρόμο, καθώς επέστρεφα σπίτι με το ποδήλατο. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος».

Ο Άξελ σήμερα είναι 20 ετών και έχει φύγει από το πατρικό σπίτι του. «Πλέον νιώθω ελεύθερος, κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι τρώω πολύ φέτα», σημείωσε προσθέτοντας ότι στο ψυγείο του προφανώς και υπάρχει πάντα φέτα, την οποία του αρέσει να τρώει και για βραδινό.

Ο 20χρονος Σουηδός σήμερα εργάζεται σε εταιρεία μεταφοράς τροφίμων με τη λαχτάρα του να εμφανίζεται και στη δουλειά. «Ειδικά αν δω καρότσια με φέτα. Τότε μπορεί να πεινάσω περισσότερο», είπε. «Σκέφτηκα ότι ήταν διασκεδαστικό που οι άνθρωποι άρχισαν να με αποκαλούν άνθρωπο… φέτα και ήθελα να αντικατοπτρίζω τον εαυτό μου με μια πινακίδα κυκλοφορίας στο αμάξι μου», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην επιλογή του να γράφει το αυτοκίνητό του τυρί φέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φίλοι του πάντως βρίσκουν την εμμονή του αστεία, όμως κανένας δεν μπορεί να μοιραστεί το μεγάλο πάθος του μαζί του, ενώ στην ερώτηση για το αν κάποτε θα την βαρεθεί απάντησε: «Δεν νομίζω, ελπίζω όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.