ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο τερματικός σταθμός της Νέας Υόρκης αποκλείστηκε για δύο ώρες από διαδηλωτές – Τουλάχιστον 300 συλλήψεις

Απαιτούσαν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ο τερματικός σταθμός της Νέας Υόρκης αποκλείστηκε για δύο ώρες από διαδηλωτές – Τουλάχιστον 300 συλλήψεις

Συνελήφθησαν περισσότεροι από 300 ακτιβιστές που απαιτούσαν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα σε διαδήλωση στο Grand Central Station στις ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές έκλεισαν για δύο ώρες ένας από τους μεγαλύτερους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Νέα Υόρκη.

Φώναζαν για «κατάπαυση του πυρός τώρα!», ενώ άλλοι κρατούσαν πανό που έγραφαν «θρηνήστε τους νεκρούς και πολεμήστε για τους ζωντανούς».

Η διαδήλωση οργανώθηκε από την ομάδα Jewish Voice for Peace, η οποία ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε μια καθιστική διαμαρτυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σταθμός άνοιξε ξανά μετά από σχεδόν δύο ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.