ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τζο Μπάιντεν ξαναχτυπά: Είπε σε κοριτσάκι 6 ετών ότι… λατρεύει τα αυτιά της! – «O creepy Joe επέστρεψε»

Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο αποτροπιαστικό περιστατικό με ανήλικο κορίτσι

Ο Τζο Μπάιντεν ξαναχτυπά: Είπε σε κοριτσάκι 6 ετών ότι… λατρεύει τα αυτιά της! – «O creepy Joe επέστρεψε»

Σε ένα αδιανόητο σχόλιο, το οποίο προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ, προχώρησε ο 81χρονος Αμερικανός πρόεδρος των, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σε εκδήλωση στη Βιρτζίνια πλησίασε μια 6χρονη και της είπε «λατρεύω τα αυτιά σου».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Μπάιντεν πλησίασε ένα μικρό κορίτσι ενώ ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του και με αφορμή τη στέκα που φορούσε η 6χρονη της είπε «λατρεύω τα αυτιά σου, είναι cool. Πώς σε λένε;».

Όταν το κοριτσάκι του απάντησε «Κάθριν», ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι «τι ωραίο όνομα, έτσι έλεγαν και τη μητέρα μου».

Δεν αρκέστηκε, όμως, σε αυτό το σχόλιο αλλά θέλησε να κάνει νέα πλάκα με την ανήλικη λέγοντας της «πόσο χρονών είσαι; 17;» με την Κάθριν να του απαντά ψελλίζοντας «έξι».

Η κίνηση αυτή του Μπάιντεν θύμισε κι άλλα περιστατικά με ανήλικα κοριτσάκια και επανέφερε στην επικαιρότητα το προσωνύμιο που του έχει δοθεί που είναι το «creepy» (ανατριχιαστικός).

«Το θέαμα είναι ενοχλητικό», «είναι ανατριχιαστικό αυτό που βλέπουμε» έγραψαν στα σχόλια για το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μπάιντεν με τη σύζυγό του προκειμένου να παρουσιάσουν μια ταινία με θέμα τη ζωή του Willy Wonka του φανταστικού ήρωα του Ρόαλν Νταλ.

Παρόμοιος παγκόσμιος αποτροπιασμός είχε δημιουργηθεί από τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν σε ένα 9χρονο κορίτσι, στο οποίο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως μοιάζει με 19χρονη το 2021!

Ενόχληση είχε προκαλέσει και η ανάρμοστη συμπεριφορά του σε επίσης ανήλικο κοριτσάκι το καλοκαίρι στην Φινλανδία.

Επίσης στην ίδια επίσκεψη. ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής καθώς σε βίντεο φαίνεται να παριστάνει πως δαγκώνει τον ώμο ενός τρομαγμένου μικρού κοριτσιού κατά την αναχώρησή του από την Φινλανδία, την Πέμπτη (13/7), με σκοπό υποτίθεται «να παίξει μαζί του»!

Πολλά μαζεμένα περιστατικά και να θεωρούνται πλέον ως απλές συμπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.