ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οι καλεσμένοι έμειναν… παγωτό: Γαμπρός πήγε στον γάμο του φορώντας ίδιο… νυφικό με την σύζυγό του (φώτο)

«Έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό»

Οι καλεσμένοι έμειναν… παγωτό: Γαμπρός πήγε στον γάμο του φορώντας ίδιο… νυφικό με την σύζυγό του (φώτο)

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, είχε μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα, καθώς και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν… το ίδιο νυφικό.

Καλά ακούσατε. Ο 53χρονος Ίαν Νιούμαν αποφάσισε να φορέσει τη ημέρα του γάμου το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του.

Όπως βλέπετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα φόρεσαν το ίδιο στράπλες νυφικό, ενώ όπως αποκάλυψαν πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους.

«Τα τελευταία 2 χρόνια ο Ίαν ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με γυναικεία ρούχα. Βασικά, θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με παντελόνι και πουκάμισο. Θα έμοιαζε σαν να μην ήταν αυτός» ανέφερε η Έμμα Σπερ Νιούμαν.

«Ωστόσο, έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 2 χρόνια και ο Ίαν αποκάλυψε στην Έμμα ότι ντύνεται με γυναικεία ρούχα στο δεύτερο ραντεβού.

«Θέλαμε να είμαστε πολύ χαλαρά οπότε σχεδίαζα να φορέσω ένα φόρεμα που είχα ήδη αλλά ο φίλος μου προσπαθούσε να με πείσει να πάω για ψώνια και όταν είπα όχι ο Ίαν παραδέχτηκε ότι ήθελε ένα κανονικό νυφικό» αποκάλυψε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καλεσμένοι στο γάμο, αν και έμειναν άναυδοι από την είσοδο του γαμπρού με το νυφικό, «το βρήκαν πολύ αστείο» και απόλαυσαν ιδιαίτερα τη μέρα του γάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.