ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι Βρετανοί τίμησαν και φέτος την «γιορτή της χαζομάρας»: Με τα εσώρουχα στο μετρό (βίντεο)

Δεν φάνηκε ότι όλοι οι επιβάτες του μετρό ήταν ενήμεροι για το γεγονός

Οι Βρετανοί τίμησαν και φέτος την «γιορτή της χαζομάρας»: Με τα εσώρουχα στο μετρό (βίντεο)

Στο πλαίσιο της μέρας «No Trouser Tube Ride» οι Λονδρέζοι μπήκαν για άλλη μια χρονιά μόνο με τα εσώρουχά τους, στο μετρό. 

Εκατοντάδες ημίγυμνοι Λονδρέζοι κατέβηκαν χθες στο μετρό για να λάβουν μέρος στην περίφημη φιέστα όπου η μετακίνηση στην πόλη γίνεται χωρίς… παντελόνια.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης συνάντησαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στην Τσάιναταουν, στο Σόχο, το περασμένο Σαββατοκύριακο προτού τους οδηγήσουν όλους σε έναν κοντινό σταθμό του μετρό και ζητήσουν από όλους να γδυθούν, μετέδωσε η Daily Mail.

Δεν φάνηκε ότι όλοι οι επιβάτες του μετρό ήταν ενήμεροι για το γεγονός, συνεπώς πολλοί σοκαρίστηκαν και αιφνιδιάστηκαν στην θέαση πολλών επιβατών που κυκλοφορούσαν με τα εσώρουχά τους.

Λονδρέζοι με τα εσώρουχα στο μετρό

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας «No Pants Subway Ride», η οποία ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

«Η αποστολή ξεκίνησε ως μια μικρή φάρσα με επτά τύπους και εξελίχθηκε σε μια διεθνή γιορτή της ”χαζομάρας”, με δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν κάθε χρόνο», αναφέρει η ιστοσελίδα του Improv Everywhere.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εκδήλωσης δείχνουν ανθρώπους να επιβαίνουν ανέμελα σε συρμούς του μετρό και να βγάζουν τα παντελόνια τους με φυσικότητα.

«Μόλις κλείσουν οι πόρτες στη στάση πριν από τη δική σας, σηκωθείτε, βγάλτε το παντελόνι σας και βάλτε το στο σακίδιό σας», αναφέρει η ομάδα.

«Αν κάποιος σας ρωτήσει γιατί βγάλατε το παντελόνι σας, πείτε του ότι δεν νιώθατε άνετα ή κάτι παρόμοιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.