ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όταν ο νόμος για τις υιοθεσίες άλλαξε για χάρη μιας σατανικής γυναίκας

Στραγγάλιζε τα μωρά ανύπαντρων γυναικών

Όταν ο νόμος για τις υιοθεσίες άλλαξε για χάρη μιας σατανικής γυναίκας

Η Amelia Elizabeth Dyer έχει τον τίτλο της πιο μανιακής δολοφόνου στην Αγγλία αφού περισσότερα από 400 βρέφη βρήκαν τον θάνατο από τα χέρια της. Είχε βάλει ως στόχο τα μωρά γυναικών που γεννιόνταν εκτός γάμου.

Η Amelia πλησίαζε γυναίκες ανήμπορες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και με την υπόσχεση ότι θα ζήσουν σε ένα περιβάλλον που δεν θα τους λείπει τίποτα, τις έπειθε να δώσουν για υιοθεσία. Στη συνέχεια τα σκότωνε και τα πετούσε στον Τάμεση.

Η ίδια προερχόταν από μια πλούσια οικογένεια, που είχε παράδοση στο χώρο της ανατροφής ορφανών και εγκαταλελειμμένων παιδιών, αφού διατηρούσαν ένα οικοτροφείο που χρηματοδοτούσε η βασιλική οικογένεια.

Όταν η ίδια ανέλαβε την λειτουργεία του ιδρύματος, διαφήμιζε με φυλλάδια ότι αναλάμβανε να μεγαλώσει παιδιά εκτός γάμου, αρκεί να πληρώσουν μία φορά εφάπαξ ένα ποσό για την ένδυση των παιδιών.

Αφού μάζευε από τις ανυποψιάστες μητέρες, τα ποσά στη συνέχεια έπνιγε τα βρέφη με τα ίδια της τα χέρια και ξεφορτώνονταν τα πτώματα στο ποταμό Τάμεση.

Οι πρώτες υποψίες ήρθαν όταν ένας γιατρός παρατήρησε τα πολλά πιστοποιητικά θανάτου που είχαν μαζευτεί για υπογραφές, στο γραφείο του, αλλά δεν είχε αποδείξεις για να την καταγγείλει.

Όμως όταν ένα πτώμα από ένα βρέφος βγήκε στην ακτή, τότε ειδοποίησε τις αρχές και η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της όπου βρήκε δεκάδες πτώματα παιδιών, που δεν είχε προλάβει να πετάξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απολογία της ήταν κυνική λέγοντας ότι έκανε χάρη στην Αγγλία, και οδηγήθηκε στην κρεμάλα. Μετά από την αποκάλυψη της δράσης της, η κυβέρνηση άλλαξε νόμους όπου τα βρέφη που δίνονται για υιοθεσία θα επιτηρούνται από υπαλλήλους του κράτους μέχρι την ηλικία που θα μπορούν να συνεννοηθούν με ενήλικες και να καταγγείλουν τις συνθήκες στις οποίες ζούνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.