ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουαλία: Τραυματίστηκε σοβαρά 28χρονος ακροβάτης τσίρκου – «Άνθρωπος – οβίδα» 

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου ανέφεραν ότι «θα αναρρώσει πλήρως»

Ουαλία: Τραυματίστηκε σοβαρά 28χρονος ακροβάτης τσίρκου – «Άνθρωπος – οβίδα» 

Ένας ακροβάτης τσίρκου στο Llanbradach, στην Ουαλία τραυματίστηκε σοβαρά καθώς ξέφυγε από το δίχτυ ασφαλείας κατά τη διάρκεια ενός ακροβατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της περιοχής ο 28χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εικόνες που τραβήχτηκαν από κινητά τηλέφωνα δείχνουν τον καλλιτέχνη, ντυμένο ως Captain America, να εκτοξεύεται από το κανόνι, να προσκρούει σε μεταλλικό φράγμα και μετά να πέφτει στο πάτωμα.

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου ανέφεραν ότι «θα αναρρώσει πλήρως» ωστόσο υπήρξαν αναφορές ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ακίνητος στο πάτωμα καθώς ένας συνάδελφος του τσίρκου έτρεξε για να βοηθήσει.

«Έβαλαν τον ακροβάτη σε ένα χαλάκι και τον έσυραν πίσω από τη σκηνή, χωρίς ακόμη σημάδι ότι είχε τις αισθήσεις του», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου είπαν ότι ο «άνθρωπος-οβίδα» είναι ένας από τους έξι «τολμηρούς ανθρώπινους κανονιέρηδες» στον κόσμο που επιχειρούν «ένα τόσο επικίνδυνο κατόρθωμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.