ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ουισκόνσιν: Φύτεψαν δενδρύλλια κάνναβης στον κήπο με τις τουλίπες μπροστά στο Καπιτώλιο

Ο αριθμός των φυτών ήταν πολύ μεγάλος για να είναι κάτι τυχαίο

Ουισκόνσιν: Φύτεψαν δενδρύλλια κάνναβης στον κήπο με τις τουλίπες μπροστά στο Καπιτώλιο

Δενδρύλλια κάνναβης στον κήπο με τις τουλίπες μπροστά από το Καπιτώλιο του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ εντόπισαν κηπουροί.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης του Ουισκόνσιν, Τατιάνα Γουόρικ ανέφερε σε e-mail της στο Assοciated Press ότι οι κηπουροί ξερίζωσαν τα φυτά, αλλά η υπηρεσία της δεν μπόρεσε να διευκρινίσει αν επρόκειτο για δενδρύλλια απλής κάνναβης ή μαριχουάνας, που περιέχει τη γνωστή ψυχοδραστική χημική ένωση.

Η Γουόρικ δεν απάντησε στο ερώτημα πώς φύτρωσαν τα δενδρύλλια της κάνναβης στον κήπο του Καπιτωλίου.

Η Σέλμπι Έλισον, βοτανολόγος του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν-Μάντισον, που εξέτασε τα φυτά πριν τα ξεριζώσουν οι κηπουροί, επιβεβαίωσε στο τοπικό δίκτυο WMTV ότι ήταν όντως δενδρύλλια κάνναβης, αλλά δεν ήταν βέβαιη αν υπάγονταν στο ψυχοδραστικό είδος.

Τόνισε, όμως, ότι το γεγονός ότι εντοπίστηκαν δεκάδες δενδρύλλια δείχνει ότι κάποιος μάλλον σκόπιμα τα φύτεψε. «Ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των φυτών για να είναι κάτι τυχαίο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κάνναβη είναι παράνομη σε όλες τις μορφές της στο Ουισκόνσιν. Ρεπουμπλικάνοι στην τοπική Βουλή κατέθεσαν στην τελευταία της συνεδρίαση ένα νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της χρήσης μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, αλλά δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν την υποστήριξη των ομολόγων τους στη Γερουσία με αποτέλεσμα να μην περάσει η πρότασή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.