ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουρά 4 χλμ σε αεροδρόμιο – Η μεγαλύτερη που σχηματίστηκε ποτέ (βίντεο)

Οι εικόνες χάους είναι καθημερινές σε πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης

Ουρά 4 χλμ σε αεροδρόμιο – Η μεγαλύτερη που σχηματίστηκε ποτέ (βίντεο)

Μετά την απότομη μείωση του προσωπικού στα αεροδρόμια της Ευρώπης κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας έκανε την επαναλειτουργία τους ακόμα πιο δύσκολη,  την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι απεργούν ζητώντας αυξήσεις και προσλήψεις προσωπικού.

Οι εικόνες χάους είναι καθημερινές με πτήσεις να ακυρώνονται, άλλες να αναβάλλονται και άλλες να καθυστερούν.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει μάλλον να δεις κανείς το βίντεο που ανέβασε ο dj Joel Corry στο TikTok, με χιλιάδες προβολές και δείχνει την μεγαλύτερη ουρά στην ιστορία που έχει παρουσιαστεί σε αεροδρόμιο, να διεκδικεί τον τίτλο του ρεκόρ Γκίνες. Πρόκειται για μια ουρά 4 χιλιομέτρων, με τον κόσμο να βγαίνει ακόμα και στο εξωτερικό τμήμα του αεροδρομίου. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου», είπε ο dj στο βίντεο του.

Δείτε το βίντεο

@joelcorry Longest queue in airport HISTORY ✈️ #travel #airport #tourlife #flightdelay #traveltok ♬ HISTORY – Joel Corry & Becky Hill

Ο dj ήταν αρχικά δύσπιστος, λέγοντας: Μου είπαν ότι αυτή η ουρά είναι τέσσερα χιλιόμετρα» και έτσι ξεκίνησε να πάει ο ίδιος στο σημείο για να εξακριβώσει αν όντως αληθεύει αυτή η είδηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι αμφιβολίες του καταρρίφθηκαν, καθώς με το που έφτασε ο ίδιος στο σημείο είδε τον κόσμο να βρίσκεται από τον χώρο ασφαλείας σε όλο τον τερματικό σταθμό 1, στη συνέχεια να απλώνεται σε όλη την αίθουσα του Check In και να βγαίνει ακόμα και εκτός της αίθουσας φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.