ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παίκτρια με «εκρηκτικό» μπούστο «τρέλανε» τους αντιπάλους της στο πόκερ – Δεν ήταν αυτό που φαινόταν (φωτό)

Τη... φαντασία της χρησιμοποίησε μια διάσημη σταρ του πόκερ για να αποσυντονίσει τους αντιπάλους της

Παίκτρια με «εκρηκτικό» μπούστο «τρέλανε» τους αντιπάλους της στο πόκερ – Δεν ήταν αυτό που φαινόταν (φωτό)

Ένα αμφιλεγόμενο τουρνουά πόκερ, το Hustler Casino Live, που πρόσφατα ενεπλάκη σε σκάνδαλο εξαπάτησης, όταν ένας παίκτης κατηγόρησε έναν άλλο ότι φορούσε μια συσκευή δόνησης που τον βοήθησε να κερδίσει 269.000 δολάρια, τώρα πάλι βρίσκεται στο επίκεντρο μιας της προσοχής.

Η δημοφιλής παίκτρια πόκερ και YouTuber γνωστή ως Σασίμι, συμμετείχε σε ένα live stream event, όταν συνέβη το nip-slip, δηλαδή όταν εκθέτονται κατά λάθος ή σκόπιμα οικεία μέρη του… σώματος.

Τη στιγμή του παιχνιδιού, «γλίστρισε» το ρούχο της «ραδιούργας» παίκτριας του πόκερ και αποκαλύφθηκε το στήθος της, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή των αντιπάλων της.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πόκερ, ο σχολιαστής παρατήρησε αμέσως το λάθος με την ενδυματολογική γκαρνταρόμπα του Sashimi, τονίζοντας: «Σασίμι, έλα τώρα, σε παρακαλώ. Κοιτάζω μακριά από την οθόνη αυτή τη στιγμή -εσείς, παιδιά; Σασίμι, έλα, σε παρακαλώ».

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια η YouTuber χρησιμοποίησε ψεύτικα προσθετικά και συγκεκριμένα στολή, για να προσποιηθεί ότι έδειχνε το στήθος της και να αποσπάσει την προσοχή των ανταγωνιστών της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Φυσικά, το Twitter πήρε φωτιά με κάποιουςνα λένε πως «αυτή είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή στρατηγική» και «κέρδισε! Αυτός είναι ένας φοβερός περισπασμός», ενώ κάποιοι άλλοι να καταδικάζουν τις πρακτικές αυτές τονίζοντας ότι «θα μπορούσες να βρεις κάτι καλύτερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ένας από τους διοργανωτές του τουρνουά σχολίασε ενοχλημένος: «Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το βρουν διασκεδαστικό και αθώο, παρόλο που μπορεί να είναι κακόγουστο και περιττό. Δεν ήξερα εκ των προτέρων τι συνέβαινε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Αν το ήξερα θα είχα ασκήσει βέτο».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.